Για εμάς

 
Πάνε 86 χρόνια και γλυκών αναμνήσεων από τότε που ο κύριος Κοντογιάννης Ιωάννης ξεκίνησε να παράγει παγωτό με μόλις τέσσερα υλικά: Φρέσκο γάλα, ζάχαρη, πηκτικό και βανίλια. Εκείνα τα χρόνια η ψύξη του παγωτού γινόταν με χιόνι, το οποίο μετέφεραν από τα ψιλά βουνά της Πίνδου και αφού το διατηρούσαν σε λάκκους σκεπασμένους με άχυρα το τοποθετούσαν στα τοιχώματα της παγωτομηχανής.

Η γεύση του παγωτού αυτού δεν χάθηκε στο πέρασμα των ετών. Το φρέσκο γάλα, τα αγνά υλικά και η συνταγή του παππού εξακολουθεί να υπάρχει και η φήμη του παγωτού μας διαδόθηκε κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα και εκτός Γρεβενων.

Το παραδοσιακό παγωτό Κοντογιάννης αναπτύχθηκε από γενιά σε γενιά. Η οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει ανώνυμος εταιρεία με την επωνυμία DINO ABEE. Το 2001 οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εκσυγχρονίστηκαν με νέο εξοπλισμό για την αύξηση της δυναμικότητας της παραγωγής με σκοπό την επέκταση της εταιρείας και σε άλλα σημεία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρια καταστήματα “Κοντογιάννης” εκτός Γρεβενών στην Ηγουμενίτσα, στην Κέρκυρα,και στο Βόλο.

Η εταιρεία DINO ΑΕΒΕ είναι πιστοποιημένη από την HASP HELLAS και από την ISO με ISO 2200012005 και φημίζεται για την υψηλή διατροφική αξία των προιόντων της.

Σας περιμένουμε στα καταστήματα μας